







All Together Fairer - One Year On

Thursday 25th May 2023 2pm-4pm Microsoft Teams #AllTogetherFairer

About this event

All Together Fairer, Cheshire and Merseyside's innovative, ambitious and courageous Programme to reduce health inequalities launched May 2022, coinciding with a ground-breaking report from leading health expert Professor Sir Michael Marmot and his team at the Institute of Health Equity.

Since then, All Together Fairer has channelled the energy, passion and enthusiasm witnessed at the launch event to make the report a reality. With a completely unique model of delivery, which combines an active, learning and evolving group of local Leads, as well as a collaborative approach to training, development, communications and more, never before has Cheshire and Merseyside's health and care system been so galvanised towards one goal.

Join us to celebrate an incredibly successful year, learn more about how All Together Fairer is being integrated into the health and care system, see examples of local work, and look forward to another year of working as one to build a fairer, healthier Cheshire and Merseyside.

Programme

2pm-2.05pm 5 minutes	Welcome and introduction
	Councillor Louise Gittins Leader of Cheshire West and Chester Council Political Lead for Health Inequalities in Cheshire and Warrington
2.05pm-2.15pm	Reflections from the past year and looking forwards

10 minutes	Professor Ian Ashworth Director of Public Health for Cheshire West and Chester Lead Director of Public Health for Population Health in Cheshire and Merseyside
2.15pm-2.30pm 15 minutes	Integrating All Together Fairer into our system Raj Jain Chair of NHS Cheshire and Merseyside
2.30pm-2.50pm 20 minutes	Examples of local delivery Child Poverty Strategy in Sefton Margaret Jones Director of Public Health Sefton Council Anna Nygaard Head of Inequalities Sefton Council Fair Employment Charters in Cheshire and Merseyside Rob Tabb Senior Policy Lead: People Liverpool City Region Combined Authority Melissa Crellin Strategy and Public Affairs Director Cheshire and Warrington Local Enterprise Partnership
2.50pm-3pm 10 minutes	Introducing our new development programme Alan Higgins Strategic Lead for All Together Fairer
3pm-3.05pm 5 minutes	Screen break
3.05pm-3.35pm 30 minutes	Reynote address Professor Sir Michael Marmot Professor of Epidemiology at University College London Director of the UCL Institute of Health Equity Past President of the World Medical Association

3.35pm-3.50pm 15 minutes	Panel Q&A
	Chaired by Louise Gittins
	Panellists:
	Professor Sir Michael Marmot
	Professor Ian Ashworth
	Raj Jain
	Margaret Jones
	Anna Nygaard
	Rob Tabb
	Melissa Crellin
	Alan Higgins
3.50pm-4pm 10 minutes	Closing comments
	Professor Ian Ashworth

Further information

Should you require any further information, please e-mail champscpd@wirral.gov.uk.

Programme is subject to change.

Following the event, presentations will be available to download from the Champs Public Health Collaborative's website: www.champspublichealth.com.

This event will be recorded.

Connect with the Collaborative

Website: www.champspublichealth.com Email: champscommunications@wirral.gov.uk

Sign up to our newsletter: www.champspublichealth.com/newsletters

Twitter: <a>@ChampsPHC

Facebook: <u>Champs Public Health Collaborative</u> LinkedIn: <u>Champs Public Health Collaborative</u>

Instagram: <u>@ChampsPHC</u>
TikTok: <u>@ChampsPHC</u>